Zavarovanje

Vozila

Moja prva avto polica, vsa motorna vozila in plovila

Izberite zavarovanje vozila po svoji meri, s katerim se boste na cesti počutili varne in brez skrbi. Poskrbite, da bodo Vaši otroci s sklenjeno Moja prva avto polica lahko vozili katerikoli avto, brez doplačila za mladega voznika. Preverite ugodnosti in pridobite informativni izračun različnih ponudnikov le v nekaj korakih na enem mestu.

Dom

Hiša, stanovanje, vikend

Zavarovanje doma Vam omogoča, da zavarujete svojo nepremičnino in premičnine, ki so v njem za nevarnosti, ki Vas ogrožajo v vsakdanjem življenju. Izbirate lahko med različnimi ponudniki in zavarovanje prilagodite svojim potrebam..

Odgovornost podjetja

Premoženje, odgovornost, transport

Ko Vaše podjetje enkrat odpre vrata in začne poslovati, niste več sami. Vanj vstopajo oziroma z Vami sodelujejo različni ljudje. In če se jim kaj zgodi? Zaščitite Vaše podjetje pred nepredvidenimi dogodki / izgubami, ki bi lahko ogrozili Vaše poslovanje..

Zdravje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje, specialisti z asistenco

Brez dopolnilnega zavarovanja, bi morali za večino zdravstvenih storitev doplačati sami. Kar lahko predstavlja visoke stroške, s tem ogrozi Vaše zdravje in materialno stanje družine. Preverite svoje. Vse bolj je iskan tudi produkt Specialisti z asistenco, ki Vam omogoča hiter dostop do zdravnika, izognete pa se tudi dolgim čakalnim vrstam.

Nezgoda

Nezgodno zavarovanje in šolska nezgoda

Vsak dan smo mi in naši bližnji izpostavljeni nepredvidljivim dogodkom. Namen nezgodnega zavarovanja je zaščititi sebe in svojo družino, ter v primeru poškodbe ali najhujšega, omiliti finančno in čustveno varnost. Oblikujte kritja po svojih potrebah.

Tujina

Tujina z asistenco

Zavarovanje tujina je namenjeno vsem posameznikom, družinam, parom, ki so v tujini potniki, delavci, študentje, poslovneži in osebam, ki gredo čez mejo samo po nakupih. Krije nam stroške zdravljenja, poškodb, prevoz v domovino, preklic leta, zamudo in izgubo prtljage, krajo osebnih dokumentov,… Preverite in izberite svoj paket.