O nas

Kdo smo

Smo neodvisno družinsko podjetje, z dolgoletnimi izkušnjami, ki že od leta 2015 skupaj z Vami piše zgodbe o uspehu in zadovoljstvu. Za nami je že veliko prehojene poti, doseženega znanja na različnih področjih, s svojo hitro odzivnostjo pa uspešno premagujemo vse ovire, ki nam jih postavljajo na različnih tržnih področjih.
 
Današnje najbolj iskane, so ponudbe za različna zavarovanja, zaščita družine, varčevanja, načrtovanje rente pri upokojitvi in rešitve za upravljanje naložbenega portfelja. V Sloveniji imamo široko paleto ponudb, zato Vaša odločitev kaj in koga izbrati, zagotovo ni preprosta. Smo drugačni in se za razliko od ostalih, osredotočamo na dolgoročno vrednost in ne na pritisk kratkoročnega zaslužka. Vsaka stranka je za nas edinstvena. Zato je naš cilj, pomagati vsakemu posamezniku pri izbiri najustreznejših produktov. Zavedati se moramo, da se le s pravilno izbiro, lahko izognemo različnim morebitnim nevšečnostim in hkrati privarčujemo svoj denar.
 
Skupaj z Vami stopamo skozi različna obdobja in trenutke. Zato je Vaše zaupanje, naš ključ do uspeha.
 
Z Vami vsak trenutek.

Naše vrednote

  • Osebni pristop
  • Neodvisnost
  • Etičnost
  • Dolgoletne izkušnje

Zaposleni

Eden izmed vodilnih strokovnjakov v Sloveniji na področju osebnih financ z več kot 10 let izkušnjami in direktor podjetja ProAdvisers. Pri svojem delu je popolnoma neodvisen, kar pomeni, da ga pri delu usmerjajo dobrobit stranke, iskanje optimalnih rešitev in moralna odgovornost in nikakor ne sodelovanje ali zavezništvo s katerim koli poslovnim partnerjem.

Dobri medsebojni odnosi so temelj za uspešno sodelovanje z našimi strankami, poslovnimi partnerji ter vsemi s katerimi sodelujemo.

Direktor / osebni finančni svetovalec

Martin Arzenšek

Od samega začetka v podjetju ProAdvisers tesno sodelujem z direktorjem kot prokuristka, njegova osebna asistentka in skrbnica strank. Skrb za naše stranke, je za nas na prvem mestu.

Pomočnica direktorja

Polona Arzenšek